• STC Group
  • STC Group

Quarantaineweg – Rotterdam

Voor STC Training & Consultancy en STC-KNRM  is deze locatie op de Heijplaat dé thuishaven voor een groot aantal cursussen en opleidingen. Hier is ook het brandbestrijdingscentrum (Fire & Safety Training Centre) gevestigd. De locatie bevindt zich direct aan de Maas.

Faciliteiten

Deze locatie beschikt over een groot aantal cursuslokalen, een ruime kantine en het trainingscentrum van STC-KNRM met onder andere het overdekte trainingsbad met drijvend oefenbassin. Het Fire & Safety Training Centre ligt naast het pand. Op dit terrein bevinden zich meerdere brandbestrijdingsobjecten, waaronder een segment binnenvaarttanker, een losse calamiteitentankcontainer, ademluchtbanen en BHV Trainingsunits. Voorbij het Fire & Safety Training Centre ligt een parkeerterrein waar cursisten gratis gebruik van kunnen maken.

Welke cursussen en trainingen?

Op deze locatie bieden wij trainingen en opleidingen voor volwassenen aan via STC Training & Consultancy en STC-KNRM. Zij kunnen op deze locatie terecht voor om-, her- of bijscholing op het gebied van veiligheid, havens operationeel, gevaarlijke stoffen, vervoer en logistiek, talen en offshore safety trainingen. Het gaat om zowel langlopende opleidingen als om korte cursussen van een dag.


Bereikbaarheid openbaar vervoer

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Vanaf metrostation Zuidplein:

Buslijn 68 van de RET (richting Heijplaat). Uitstappen op de Neptunusstraat.

Quarantaineweg 98

3089 KP Rotterdam - Heijplaat

Telefoon: 010 - 28 32 300

E-mail: info@stc-bv.nl